montaj

O montare este un nod fără de care o conductă este imposibilă. Toate virajele, complicațiile și tranzițiile diferitelor game de țevi sunt furnizate de fitinguri. Deci, folosind aceste părți, va fi posibilă îmbinarea țevilor de diferite secțiuni transversale. Atunci când alegeți elemente de conectare, trebuie avut în vedere faptul că acestea trebuie să fie fabricate din același material ca și conducta.

Montaj De Compresie

Montarea prin compresie este o piesă de sertizare de tip compresie, care este utilizată pentru instalarea țevilor HDPE, PP, PVC fără utilizarea unei mașini de sudat. Ele au diferite forme, cu fire interne și externe. Montarea constă din: carcasă, inel O, inel de prindere, manșon de presare, piuliță de prindere.
Sistemul este protejat de auto-răsucire în timpul loviturilor, vibrațiilor, șocurilor hidraulice și sarcinilor axiale, datorită proprietăților ridicate de angrenare ale inelului de prindere.
Fitingurile de compresie pentru țevi din polietilenă garantează etanșeitatea completă la joncțiunea segmentelor conectate ale sistemului PE fără utilizarea unei mașini de sudat.
Potrivit pentru conductele de apă
Instalare
ușoară
Instalarea va necesita doar un tăietor de țevi, chei
Rezistă la temperaturi de până la 100⁰C

Tipuri de fitinguri de compresie

Montaj Electric Sudat

Fitingurile sudate pentru țevi HDPE (fitinguri electrofuzionale, fitinguri cu element de încălzire electric încorporat) sunt un tip de elemente de conducte concepute pentru conectarea țevilor din polietilenă de joasă presiune de înaltă densitate PE-100 și PE-80. Acestea sunt realizate prin turnare prin injecție sau prin extrudare cu prelucrare ulterioară. Fitingurile sudate Electric sunt disponibile cu diametre exterioare de la 20 la 110 mm.
Procesul de producție: un element de încălzire termistor electric sub formă de spirală metalică este plasat în corpul de montare.
Fitingurile electro-sudate din polietilenă sunt conectate la țevi sau alte fitinguri din polietilenă folosind o mașină specială de sudură pentru sudarea electrofuzională a țevilor HDPE, care furnizează tensiune încălzitorului încorporat, din care se topește suprafața interioară a fitingului și suprafața exterioară a țevii. Ca rezultat, se formează o conexiune puternică și de lungă durată.

Tipuri de fitinguri electrice sudate

Domenii de aplicare

Pe secțiuni drepte
În locurile de ramificare
și conducte se transformă
La punctele de joncțiune
cu fitinguri pentru țevi
În locurile de schimbare Ø sistem de alimentare cu apă
În locurile de tranziție a țevilor de la polietilenă la metal
Pentru conducte de apă din polietilenă
cu o presiune de 16 la
Durata de viață - 50 de ani

Marcarea

Fitingurile electrice sudate pentru țevi HDPE trebuie marcate
sub forma unui cod de bare, care conține informații despre temperatura de încălzire, rezistența la tensiune și timpul nominal de sudare, care este necesar pentru topirea și conectarea ulterioară a suprafețelor de montare și țeavă, precum și timpul de răcire după sudare, care este necesar pentru a obține o conexiune sigilată. Informațiile din Codul de bare sunt citite electronic
prin intermediul unei mașini de Sudat sau prin mijloace vizuale.

Пример:
XXX000-articol potrivit;
00V-tensiune de sudare, V;
00s - timp nominal de sudare, sec;
c. t. 00 m - Timp de răcire după sudare, min.

Fitinguri pentru țevi Segment (PE80, PE100)

Fitingurile sudate sunt piese de legătură segmentate pentru țevi HDPE, care sunt fabricate din polietilenă de înaltă densitate de joasă presiune PE80 și PE100. Astfel de fitinguri sunt adesea numite segmentale, deoarece sunt produse
din segmente (părți separate) ale țevilor din polietilenă.
Scopul principal al fitingurilor de segment este
în conectarea țevilor din polietilenă în ramuri
și viraje ale conductei. Astfel de piese sunt ideale pentru conectarea țevilor HDPE (PE80 și PE100), deoarece sunt fabricate din același material, respectiv, au aceleași proprietăți și caracteristici tehnice, ceea ce face ca sistemul de conducte să fie foarte fiabil.
Procesul de producție: segmente separate sunt tăiate dintr-o țeavă de polietilenă folosind un ferăstrău cu bandă pentru montarea viitoare. Prin sudarea cap la cap folosind mașini de sudură pentru țevi HDPE, aceste segmente sunt sudate împreună în unghi drept.

Tipuri de segmente

accesorii

CONTACTE
Adresa: Moldova, Chișinău,
Str. Varnița, 18
Birou
Site dezvoltat în studio TOSTER
Completați formularul pentru a comanda un apel invers